Historien om Udklædnings Fester

Historien om Udklædnings Fester

Det er næsten umuligt at give en præcis dato, hvor fancy kjole først blev indført, eller endog til at pege på den specifikke placering af de allerførste fancy dress part. Men der er klare rødder, der spænder gennem historien, selv om tidlige kostume parter krævede langt større indsats på den del af gæsten; outfits ville have været lavet helt fra bunden i de fleste tilfælde, mens de masker, der blev brugt ved maskerade bolde var bestemt ikke billig eller særlig let at lave.
De første begivenheder, som vi måske overveje at være fancy dress eller kostume parter var faktisk dem af maskerade bolde. Disse blev populariseret i Venedig i det 15. århundrede, selv om der er tegn på, at brugen af ​​masker mellem kristne højtider var begyndt to eller endda 300 år forud for denne dato. The Masquerade Balls oplevede adelige iført udsmykkede masker og sådanne frivolities blev nydt under private fester, som de i bryllup, såvel som på Masquerade bolde.
Imidlertid blev maskerade bolde til sidst ses som værende ødelæggende for den civilisation og de faldt kraftigt i unåde ved det 19. århundrede, og forgængeren til, hvad vi nu ville overveje et kostume bold eller fancy kjole part virkelig tog over. Dronning Victoria menes at have været en stor fan af fancy kjole og partier omkring dette tidspunkt ofte involveret dressing som historiske tal. Denne tendens til at låne fra historien for at finde en moderne tema fortsætter i dag i form af fancy dress parter tema i 1950'erne, 1960'erne, 1970'erne, og mange andre epoker.
Kostumer og fester blev altid populære løbet af det 20. århundrede, og når 2. Verdenskrig var forbi, tilgængeligheden af ​​elementer fra USA og andre lande rundt om i verden betød, at outfits blev mere overdådige og i sidste ende dyrt. Temaer ville blive langt mere varieret og samt klassiske ideer som dressing op som figurer fra fortiden, indførelse og udbredte populære kulturer af musik, film, og tv blev indført i fancy dress verden.
Ud fra følgende betragtninger kunder blev engang lavet på bestilling eller gøres derhjemme, er der butikker både online og offline, der specialiserer sig i fremstilling og detailsalg af utrolige udseende outfits i alle genre. Besøg på et kostume butik er noget beslægtet med en krydsning mellem en episode af hr Benn og ser den nyeste version af film som Troldmanden fra Oz eller Alice i Eventyrland.
Køb fancy kjole outfits online tilbyder en vis grad af bekvemmelighed og tilgængelighed, der ikke kan tilbydes til mange mennesker. I stedet rejser snesevis af miles for at komme til en dedikeret kostume butik, kan du blot logge på og starte din søgning. Uanset hvor niche temaet for den part, du er bundet til at være i stand til at finde en passende kostume online.
Fancy kjole er ikke længere begrænset til fester og bolde. Tilgængeligheden af ​​billige outfits betyder, at rensdyr og høne nætter, rugby ture, og nogen stor aften er ofte ledsaget af et krav om at bære en tema kostume. Det var engang muligt at købe kostumer til flere anvendelser eller der ville konvertere til standard kjole efter en begivenhed, udgifter til moderne outfits betyder, at du kan købe et nyt sæt tøj hver gang du er inviteret til en sådan begivenhed eller lejlighed.
Dressing op og iført kostumer er noget, der stammer tilbage til barndommen for de fleste af os. Spiderman, smølf, og Prinsesse outfits er hverdagskost i blandt de skoleuniformer i et barns garderobe og få klædt på til en fancy dress part betyder nyder os ligesom vi stadig nød frihed barndommen.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment:

Blog Categories

Latest Comments

Popular Articles

Recent Articles

Blog Search

Tags Post

Blog Archive