Om Partycostumes.dk

Om os

Partycostumes.dk er en 100 % danskejet virksomhed, som har specialiseret sig på markedet indenfor farvede kontaktlinser med styrke og udklædnings kostumer, samt  fest tilbehør.

Holdet bag Partycostumes.dk har en lang og solid erfaring indenfor e-handel og e-handelsløsninger samt den fornødne viden det kræver at drive og markedsføre en professionel e-handelsvirksomhed.

Partycostumes.dk er en international virksomhed som markedsfører udklædnings kostumer, farvede kontaktlinser med styrke og fest tilbehør på Europæiske markeder så som Tyskland, Spanien, Sverige, Norge og Frankrig. Dette giver nogle stordriftsfordele som vi kan viderebringe til gavn for vores kunder i form af gode konkurrencedygtige priser på god kvalitet.

Partycostumes.dk har valg at fokusere på vores online distributionskanal og har ikke nogle fysiske butikker. Dette gør os i stand til at videresende omkostningsbesparelserne videre til vores kunder samt at optimere vores online forretning så vi kan blive best in class på vores online konkurrenceparametre.

Hos Partycostumes.dk forstår vi vigtigheden i, at kunden føler sig godt behandlet. Derfor sætter vi kundeservice i højsædet og fokusere altid på, at hver enkel kunde forlader butikken med største tilfredshed. Kunden kan eksempelvis få hurtig adgang til kundeservice via vores online chat support mellem 10-15 i hverdagene (mandag-fredag).

Vores Vision

Partycostumes.dk har en klar vision. Vores vision er at blive førende i Europa indenfor festudklædning og fest tilbehør på internettet.

Vores mål og strategi

Partycostumes.dk har en klar differentieringsstrategi. Vores konkurrencemæssige fordele ligger i en klar differentiering på følgende parametre:
  • Høj kvalitet
  • Størst udvalg af udklædnings kostumer, farvede kontaktlinser med styrke og fest tilbehør
  • Gode konkurrencedygtige priser
  • God kundeservice via eksempelvis vores online chat support

Kvalitet

Vi markedsfører udelukkende udklædnings kostumer, farvede kontaktlinser og fest tilbehør i høj kvalitet. En af vores successparametre er at vi tilbyder en god kvalitet i form af eksempelvis udklædnings kostumer der har har en god pasform samt at vores kontaktlinser med styrke er behagelige og sikre at bære.

Størst udvalg

En af vores konkurrenceparametre er at have det største udvalg af udklædnings kostumer, farvede kontaktlinser med styrke og alt indenfor fest tilbehør.

Gode konkurrencedygtige priser

Ved kun at fokusere på online distributionskanalen, kan vi videreføre vores omkostningsbesparelser videre til kunden i form af konkurrencedygtige priser på høj kvalitet.

God kundeservice

Når vi har skåret de fysiske butikker fra, stiller det selvfølgelig nogle krav til at skabe ekstra værdi for kunden i form af en god vejledende kundeservice. Dette konkurrenceparameter bestræber vi os på kontinuerligt at optimere og tilbyder i dag telefonisk kundesupport, email kundeservice på info@partycostumes.dk samt en online chat support i hverdagene fra klokken 10-15.

Når du handler online, er det vigtigt at du føler dig tryg med den side du handler på, samt at det er let og overskueligt at finde rundt på hjemmesiden. Derfor har vi hos Partycostumes.dk via en utrolig brugervenlig webbutik, gjort det meget nemt at navigere rundt i de forskellige produkter og ikke mindst gjort det nemt og enkelt, at gå til betaling og dermed bestille dit produkt.

Partycostumes.dk kontaktdetaljer

Adresse:

Partycostumes.dk

Thyges Vænge 1

2770 Kastrup

Danmark

Kundeservice mail: info@partycostumes.dk

Telefonisk kundesupport: +45 71992471

CVR nummer: 29481377

Kundeanmeldelser

Kostumerne og fest tilbehøret er i god kvalitet og gode priser og så går det altid hurtigt at modtage sin ordre.

Martin R.

Flot og brugervenlig side. Jeg bestilte et par Vampyr kontaktlinser med farve og Dracula kostumet og modtog min ordre efter to dage. Udklædnings kostumet og de farvede kontaktlinser er behagelige at bære og jeg er fuldt ud tilfreds og kan varmt anbefale Partycostumes.dk til andre festglade mennesker.

Laura K.


Mest solgte

Information

Producenter

Tilbud

Leverandører

Tags