Begivenheder

I denne sektion finder du alt du skal bruge til alverdens festlige begivenheder så som Halloween kostumer, fastelavn kostumer, jule kostumer og mange andre festlige begivenheder. Alle vores kostumer er produceret i høj kvalitet ud fra nøje udvalgte materialer for at sikre optimal pasform og levetid. Leveringstiden er 2-4 hverdage.

Begivenheder  252 varer

Underkategorier

 • Jul

  Julen er årets største festlige begivenhed i Danmark. I denne sektion finder du alt du skal bruge til at sætte ekstra krydderi på julen så som jule kostumer til voksne og børn.

  Vi tilbyder et kæmpe udvalg af udklædnings kostumer til voksne og børn så some julemand kostumer. Derudover tilbyder vi også alt fest tilbehør, farvede kontaktlinser med styrke, masker og parykker og ansigtsmaling til enhver festlig temafest.

  Vi tilbyder hurtig levering indenfor 2-4 hverdage.

 • Halloween

  Halloween eller Allehelgens aften, er en af årets største udklædnings festivaler og har de seneste år virkelig også grebet danskerne med storm. Halloween er hvert år blevet en større og større festbegivenhed. Halloween finder sted hvert år d. 31. oktober. Her klæder man sig traditionen tro ud med uhyggelige og skræmmende kostumer så som zombie kostumer med farvede kontaktlinser, ansigtsmaling, maske og andet tilbehør.

  Her på Partycostumes.dk tilbyder vi markedets største udvalg af Halloween udklædnings kostumer, farvede kontaktlinser med styrke, ansigtsmaling, parykker og meget mere.

  Vores Halloween udklædnings kostumer, farvede kontaktlinser og andet fest tilbehør er i høj kvalitet til skarpe priser.

  Vi tilbyder hurtig levering indenfor 2-4 hverdage.

 • Fastelavn

  Før i tiden fastede man i 40 dage før påske. Før fasten kunne påbegyndes, festede man med hinanden med masser af tilhørende god mad. I dag er fastelavn navnet på de festligheder med udklædning og katten-af-tønden, der finder sted lige før den gamle fasteperiode. Fastelavn er i dag børnenes fest og finder sted i februar måned. Her i 2016 finder fastelavn sted d. 7. februar.

  Vi tilbyder markedets største udvalg af fastelavn kostumer og fest tilbehør til din næste fastelavn fest. Her finder du kostumer til drenge, piger og mænd og kvinder. Vores udklædnings kostumer er i høj kvalitet for a sikre optimal pasform.

  Sæt prikken over i'et på dit udklædnings kostume med farvede kontaktlinser, parykker og effektfuld ansigtsmaling fra Partycostumes.dk.

  Vi tilbyder hurtig levering og sikker betaling online.

 • Sidste Skoledag Kostumer

  Landet over fejres sidste skoledag altid med et brag af en stor fest. Sidste skoledag finder sted i maj måned og dette fejres med maner med sidste skoledag kostumer. Sæt ekstra kulør på dagen med festlige udklædnings kostumer til sidste skoledag og gør dagen til en mindeværdig dag. Vi tilbyder høj kvalitet og hurtig levering indenfor 3-5 hverdage (mandag-fredag).

 • Karneval

  Karneval er en af årets helt store udklædnings fester. Karnevallet er en festlig sæson, der der går forud for den kristne sæson af fasten. Karneval fejres typisk i løbet af februar eller begyndelsen af ​​marts. Karneval involverer typisk en offentlig fejring og / eller parade, som indeholder elementer fra cirkus, masker og offentlige gadefester samt flotte udklædnings kostumer.

  Her på Partycostumes.dk tilbyder vi markedets største udvalg af karneval udklædnings kostumer, farvede kontaktlinser og fest tilbehør så som balloner og meget andet. Fælles for vores karnevals kostumer er den høje kvalitet for at sikre optimal pasform og komfort.

  Vi tilbyder hurtig levering og sikker betaling online.

 • Oktoberfest

  Oktoberfesten er blevet en utrolig populær udklædnings fest - også blandt danskere og hvert år stiger antallet af udklædte, festlige og glade Oktoberfest festdeltagere. Oktoberfesten startede første gang i året 1810, da brylluppet mellem konprins Ludwig og prinsesse Therese skulle fejres 12. oktober 1810. I dag besøges Therensienwiese i München, Tyskland som er hjemsted for Oktoberfesten, af mere end cirka 6 millioner mennesker.

  Vi tilbyder et kæmpe udvalg af Oktoberfest udklædnings kostumer til voksne og børn. Derudover tilbyder vi også alt fest tilbehør, farvede kontaktlinser med styrke, masker og parykker og ansigtsmaling til enhver festlig temafest.

  Vi tilbyder hurtig levering indenfor 2-4 hverdage.

 • Nytårsaften

  Nytårsaften er året sidste festaften. Sæt ekstra krydderi på nytårs festen med flotte udklædnings kostumer, nytårs masker og fest tilbehør fra Partycostumes.dk.

  Vi har et bred udvalg af udklædnings kostumer til nytåret og fest tilbehør i god kvalitet til skarpe priser.

  Vi tilbyder hurtig levering indenfor 2-4 hverdage.

 • Valentinsdag

  Valentinsdag finder sted hvert år d. 14. februar. Valentinsdag er kendt som "de elskendes helligdag". På denne dag udveksler par kort, blomster, chokolade eller andre former for kærlige gaver.

  I Danmark har Valentinsdag først rigtigt slået igennem i 1990'erne og bliver stadig mere og mere populær.

  I denne sektion finder du alt du skal bruge til at sætte ekstra krydderi på Valentinsdagen så som frække og udfordrende kostumer som fræk nonne eller fransk stuepige.

  Vi tilbyder et kæmpe udvalg af Valentins udklædnings kostumer til voksne. Derudover tilbyder vi også alt fest tilbehør, farvede kontaktlinser med styrke, masker og parykker og ansigtsmaling til enhver festlig temafest.

  Vi tilbyder hurtig levering indenfor 2-4 hverdage.

 • Amerikas...

  USA's uafhængighedsdag fejres hvert år d. 4. juli som fejring på den amerikanske uafhængighed fra Kongeriget Storbritanien (1707-1800). Uafhængighedsdagen fejres blandt andet med fyrværkeri på gaden.

  I denne sektion finder du alt du skal bruge til at sætte ekstra krydderi på Den Amerikanske Uafhængighedsdag så som kostumer, masker og flotte parykker i de amerikanske farver.

  Vi tilbyder et kæmpe udvalg af udklædnings kostumer til voksne og børn. Derudover tilbyder vi også alt fest tilbehør, farvede kontaktlinser med styrke, masker og parykker og ansigtsmaling til enhver festlig temafest.

  Vi tilbyder hurtig levering indenfor 2-4 hverdage.

 • Påske

  Påsken er blandt de vigtigste og ældste kristne fester, hvor Kristi opstandelse fejres. I denne sektion finder du alt du skal bruge til at sætte ekstra krydderi på påsken så som påske kostumer til voksne og børn.

  Vi tilbyder et kæmpe udvalg af påske udklædnings kostumer til voksne og børn så som kanin og kyllinge påske kostumer. Derudover tilbyder vi også alt fest tilbehør, farvede kontaktlinser med styrke, masker og parykker og ansigtsmaling til enhver festlig temafest.

  Vi tilbyder hurtig levering indenfor 2-4 hverdage.

 • Skt. Patricks dag

  Saint Patrick er hele Irlands nationale skytshelgen og apostel. Skt. Patrick krediteres for at have medbragt Kristendommen til Irland. Skt. Patricks dag fejres d. 17. marts hvert år.

  Skt. Patricks dag er blevet forbundet med alt irsk så som farverige udklædnings kostumer og fest tilbehør i grønne og guld farver, shamrocks og meget andet.

  St. Patricks Day er en traditionel dag for åndelig fornyelse og tilbyder bønner for missionærer i hele verden.

  I denne sektion finder du et stort udvalg af udklædnings kostumer til Skt. Patricks dag samt fest tilbehør til temafesten. Vi har et bredt udvalg af udklædnings kostumer til Skt. George dag og fest tilbehør i god kvalitet til skarpe priser. Vi tilbyder hurtig levering indenfor 2-4 hverdage. Sæt prikken over i'et på udklædnings kostumet med farvede kontaktlinser i denne sektion.

 • Veterandag / Armed...

  Armed Forces dag eller Veterandagen er indført til minde og ære for soldaterne. I denne sektion finder du et bredt udvalg af miliær kostumer til voksne og børn. Vores militær og soldater kostumer er i god kvalitet og til skarpe priser. Derudover tilbyder vi også alt militær og soldater fest tilbehør, farvede kontaktlinser med styrke, masker og parykker og ansigtsmaling til enhver festlig temafest.

  Vi tilbyder hurtig levering indenfor 2-4 hverdage.

pr. side
Viser 1 - 30 af 252
Viser 1 - 30 af 252