Fastelavn

Før i tiden fastede man i 40 dage før påske. Før fasten kunne påbegyndes, festede man med hinanden med masser af tilhørende god mad. I dag er fastelavn navnet på de festligheder med udklædning og katten-af-tønden, der finder sted lige før den gamle fasteperiode. Fastelavn er i dag børnenes fest og finder sted i februar måned. Her i 2016 finder...

Før i tiden fastede man i 40 dage før påske. Før fasten kunne påbegyndes, festede man med hinanden med masser af tilhørende god mad. I dag er fastelavn navnet på de festligheder med udklædning og katten-af-tønden, der finder sted lige før den gamle fasteperiode. Fastelavn er i dag børnenes fest og finder sted i februar måned. Her i 2016 finder fastelavn sted d. 7. februar.

Vi tilbyder markedets største udvalg af fastelavn kostumer og fest tilbehør til din næste fastelavn fest. Her finder du kostumer til drenge, piger og mænd og kvinder. Vores udklædnings kostumer er i høj kvalitet for a sikre optimal pasform.

Sæt prikken over i'et på dit udklædnings kostume med farvede kontaktlinser, parykker og effektfuld ansigtsmaling fra Partycostumes.dk.

Vi tilbyder hurtig levering og sikker betaling online.

Mere

Fastelavn  234 varer

pr. side
Viser 1 - 30 af 234
Viser 1 - 30 af 234