Farvede Linser Med 3 Toner

I denne sektion finder du markedets største udvalg af naturlige farvede kontaktlinser med styrke i 3 toner. Farvede kontaktlinser med styrke ændrer din nuværende øjenfarve med en ny naturlig øjenfarve. Naturlige farvede linser kan anvendes både til fest og farver men også til daglig brug. Farvede kontaktlinser med styrke ændrer din nuværende øj...

I denne sektion finder du markedets største udvalg af naturlige farvede kontaktlinser med styrke i 3 toner. Farvede kontaktlinser med styrke ændrer din nuværende øjenfarve med en ny naturlig øjenfarve. Naturlige farvede linser kan anvendes både til fest og farver men også til daglig brug. Farvede kontaktlinser med styrke ændrer din nuværende øjenfarve til en ny spændende øjenfarve fra det ene øjeblik til det andet. Øjnene er det første vi lægger mærke til og farvede kontaktlinser med styrke giver derfor en helt fantastisk effekt på din udklædning eller bare til dagligdagen.

Vores farvede kontaktlinser med styrke fås i tre forskellige toner og nuancer:

  • Farvede kontaktlinser med en tone har en enkelt farve uden nogen toning. Disse farvede kontaktlinser er perfekte hvis du ønsker at ændre din nuværende øjenfarve på et øjeblik.
  • Mystic farvede kontaktlinser (to toner) er farvede kontaktlinser med to toner som har en mørkere tone rundt om iris og giver et mere defineret look
  • Tre toner farvede kontaktlinser har det mest naturlige look. Disse farvede kontaktlinser anvender tre unikke toner som giver smukke og naturlige øjne

Vores farvede kontaktlinser er fra verdens førende leverandører af farvede kontaktlinser med styrke og er produceret i England ud fra de højeste standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed.

Vi anbefaler at du tilkøber et Totalcare opbevaringssæt, som indeholder kontaktlinse etui og rensevæske til dine farvede kontaktlinser med styrke. Når du har brugt linserne opbevarer du dem blot i etuiet tilsat rensevæske i minimum to timer.

Er du i tvivl om hvilken styrke du anvender, anbefaler vi du kontakter Optiker Golf Iversen som er specialiseret indenfor brug af kontaktlinser med styrke. Golf Iversen er beliggende i Studiestræde 16, 1455 København K.

Vi tilbyder hurtig dag til dag levering på alle farvede kontaktlinser med styrke.

Mere

Farvede Linser Med 3 Toner  6 varer

Viser 1 - 6 af 6
Viser 1 - 6 af 6