Crazy Kontaktlinser

Crazy kontaktlinser eller crazy linser farvede kontaktlinser med styrke som ændrer din nuværende øjenfarve til en ny farve med uhyggelige eller sjove motiver. Alle vores farvede kontaktlinser er med styrke og passer til alle normale øjne. Find eksempelvis hvide zombie kontaktlinser, eller røde dæmon kontaktlinser med styrke. Vi har også en lang ...

Crazy kontaktlinser eller crazy linser farvede kontaktlinser med styrke som ændrer din nuværende øjenfarve til en ny farve med uhyggelige eller sjove motiver. Alle vores farvede kontaktlinser er med styrke og passer til alle normale øjne. Find eksempelvis hvide zombie kontaktlinser, eller røde dæmon kontaktlinser med styrke. Vi har også en lang række crazy kontaktlinser med licenserede motiver kendt fra eksempelvis Twilight filmene. Vores røde Twilight Volturi linser et utroligt populære blandt vores crazy kontaktlinser.

Vores farvede kontaktlinser er fra verdens førende leverandører af farvede kontaktlinser med styrke og er produceret i England ud fra de højeste standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed.

Vi anbefaler at du tilkøber et Totalcare opbevaringssæt, som indeholder kontaktlinse etui og rensevæske til dine farvede kontaktlinser med styrke. Når du har brugt linserne opbevarer du dem blot i etuiet tilsat rensevæske i minimum to timer.

Er du i tvivl om hvilken styrke du anvender, anbefaler vi du kontakter Optiker Golf Iversen som er specialiseret indenfor brug af kontaktlinser med styrke. Golf Iversen er beliggende i Studiestræde 16, 1455 København K.

Vi tilbyder hurtig dag til dag levering på alle farvede kontaktlinser med styrke.

Mere

Crazy Kontaktlinser  21 varer

Viser 1 - 21 af 21
Viser 1 - 21 af 21