Latest News

 • Historien om Udklædnings Fester

  2016-03-31 01:47:08

  Historien om Udklædnings Fester

  Temafester og udklædnings fester med flotte kostumer er er blevet utroligt populært og populariteten vil ingen ende tage. Danskerne har taget godt imod temafest konceptet. Dette kommer specielt til udtryk til Halloween, Fastelavn og Sidste Skoledag. Men hvor stammer temafest konceptet fra og hvornår startede det? Læs mere her

  More
 • Se party kalenderen for 2016 i vores Party Planner og se hvornår den næste temafest finder sted

  2016-01-22 01:47:23

  Se party kalenderen for 2016 i vores Party Planner og se hvornår den næste temafest finder sted

  Se hvornår den næste temafest finder sted og start med at planlægge din næste temafest her. Vi har samlet årets største festlige begivenheder og vil samtidig tilbyde vores kunder en nem og overskuelig fest kalender for 2016. Læs mere her.

  More
 • Sikkerhed & Kvalitet i Top - Vi har en optiker/optometrist tilknyttet med specialisering i kontaktlinser

  2015-12-29 01:30:27

  Sikkerhed & Kvalitet i Top - Vi har en optiker/optometrist tilknyttet med specialisering i kontaktlinser

  I Danmark er kontaktlinser med styrke omfattet af reglerne for medicinsk udstyr. Dette giver forbrugeren en sikkerhed for at kontaktlinserne er af høj kvalitet, samt at sælgeren er, optometrist eller optiker. Hos Partycostumes.dk sætter vi sikkerhed og kvalitet i højsædet. Vi har derfor en dansk optiker, med autorisation i Danmark og specialisering indenfor kontaktlinser med styrke, tilknyttet for at sikre forbrugerens sikkerhed og at vores kva

  More

Partycostumes.dk

Markedets største udvalg af festlige og flotte udklædnings kostumer, farvede kontaktlinser og fest tilbehør til temafesten.

Vi har markedets største udvalg af festlige udklædnings kostumer, farvede kontaktlinser med styrke og alt fest tilbehør til din næste temafest.

Sæt ekstra krydderi på din næste temafest med flotte og festlige udklædnings kostumer til voksne og børn, farvede kontaktlinser med styrke, ansigtsmaling, parykker og generelt fest tilbehør til temafesten. Vi tilbyder markedets største udvalg af udklædnings kostumer til festlige begivenheder så som Halloween kostumerfastelavn kostumer superhelte kostumer og meget mere.

Udklædnings kostumer til temafesten i høj kvalitet

Skal du til en temafest og vil du sætte ekstra krydderi på aftenen og gøre aftenen til en mindeværdig aften, så gå hele vejen med et kvalitets udklædnings kostume fra Partycostumes.dk.

Vores udklædnings kostumer til både børn og voksne finder du i alverdens forskellige festlige begivenheder så som eksempelvis Halloween, 60'er temafest, børnefødselsdag, , Nytårsfest, Jul, Oktoberfest og meget mere.

Skal du til et specifikt fest tema så finder markedets største udvalg af eksempelvis superhelte kostumer, pirat kostumer, Star Wars Kostumer fra The Force Awakens og meget mere. Søger du noget mere specifikt så som kostumer til børn, kostumer til voksnebaby og toddler kostumer eller eksempelvis Morphsuits så se mere under vores kostume sektion.

Vores udklædnings kostumer til voksne og børn er i god kvalitet for at sikre optimal levetid, komfort og pasform.

Farvede kontaktlinser med styrke i høj kvalitet

Sæt prikken over i'et på udklædnings kostumet med farvede kontaktlinser med styrke. Øjnene er det første vi lægger mærke til ved vores medmennesker og farvede kontaktlinser med uhyggelige og sjove motiver giver en utrolig effektiv effekt på din udklædning. I vores sektion "Farvede Kontaktlinser", finder du markedets største udvalg af crazy kontaktlinser og naturlige farvede kontaktlinser med styrke. Vores farvede linser er i høj kvalitet og produceret i England af markedets førende leverandør af farvede kontaktlinser med styrke. Vores farvede kontaktlinser med styrke er bløde og komfortable at bære og dækker din nuværende øjenfarve med en ny spændende øjenfarve uanset din nuværende øjenfarve. Vi har optiker Jean Iversen fra Golf Iversen tilknyttet butikken for at kunne leve et kvalitets produkt der er sikkert og komfortabelt at bære.

Udklædnings masker i høj kvalitet

Udover udklædnings kostumer til voksne og børn og farvede kontaktlinser med styrke udbyder vi også markedets største udvalg af udklædnings masker til enhver temafest så som Halloween masker, udklædnings masker og fastelavn masker.

Ansigtsmaling i høj kvalitet

Under ansigtsmaling finder du et kæmpe udvalg af ansigts-og body paint lige fra glimmer og normal til ansigtsmaling med selvlysende UV glow effekt. Vi tilbyder ansigtsmaling fra verdens førende leverandører af ansigtsmaling og body paint så som Snazaroo og Paintglow ansigtsmaling. Et udklædnings kostume sammenkoblet med farvede kontaktlinser, ansigtsmaling eller en udklædnings maske gør med garanti festdagen en del festligere og gør begivenheden til en mindeværdig dag.

Hurtig levering & sikker betaling

Partycostumes.dk tilbyder hurtig levering indenfor 2-4 hverdage på vores udklædnings kostumer, farvede kontaktlinser med styrke, parykker, ansigtsmaling og generelle fest tilbehør til temafesten.

Sæt prikken over i'et til temafesten med udklædnings kostumer fra Partycostumes.dk.

Lige nu har vi tilbud på en række udvalgte udklædnings kostumer, farvede linser og fest tilbehør. Er du i tvivl om noget eller blot mangler noget god inspiration til temafesten, så kontakt kundeservice på info@partycostumes.dk eller på vores online chat support.

Velkommen til Partycostumes.dk

Følg os på Facebook