Sikkerhed & Kvalitet i Top - Vi har en optiker/optometrist tilknyttet med specialisering i kontaktlinser

Sikkerhed & Kvalitet i Top - Vi har en optiker/optometrist tilknyttet med specialisering i kontaktlinser

Farvede kontaktlinser med styrke er omfattet af reglerne for medicinsk udstyr

I Danmark er kontaktlinser med styrke omfattet af reglerne for medicinsk udstyr. Dette giver forbrugeren en sikkerhed for at kontaktlinserne er af høj kvalitet, samt at sælgeren er, optometrist eller optiker.

Sikkerhed og kvalitet er i højsædet hos Partycostumes.dk

Hos Partycostumes.dk sætter vi sikkerhed og kvalitet i højsædet. Vi har derfor en dansk optiker, med autorisation i Danmark og specialisering indenfor kontaktlinser med styrke, tilknyttet Partycostumes.dk for at sikre forbrugerens sikkerhed, samt at vi levere et produkt af høj kvalitet.

Køb kun farvede kontaktlinser fra en butik med tilknyttet optiker

I dag sælges der også farvede kontaktlinser med styrke på nettet, som ikke overholder de kvalitetsmæssige krav så som CE mærkning samt reglerne indenfor medicinsk udstyr, som påkræver at farvede kontaktlinser med styrke forhandles af en optiker eller optometrist med autorisation i Danmark. Vi anbefaler på det kraftigste udelukkende at købe farvede kontaktlinser med styrke hos en butik med tilknyttet optiker eller optometrist.

Vi har Optiker Jean Iversen fra Golf Iversen tilknyttet Partycostumes.dk

For at sikre forbrugerens sikkerhed, samt de danske kvalitetsmæssige krav har vi allieret os med Optiker Jean Iversen fra Golf Iversen. Jean Iversen har speciale indenfor kontaktlinser. Vores farvede kontaktlinser er produceret i England ud fra de højeste kvalitetsmæssige krav hvilke sikrer at linserne er bløde og komfortable at bære.

Er du i tvivl om din styrke eller har du andre spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til optiker butikken Golf Iversen, beliggende i Studiestræde 16, 1455 København K.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment:

Blog Categories

Latest Comments

Popular Articles

Recent Articles

Blog Search

Tags Post

Blog Archive