På lager

Ny vare

400 Enheder

Red Cat Eye (Freaky EDIT)

279,20 kr

-50,00 kr

229,20 kr

Crazy Kontaktinser Med Styrke

Sæt prikken over i'et og fuldend dit udklædnings kostume med farvede kontaktlinser fra Partycostumes.dk. Crazy kontaktlinser som disse er farvede kontaktlinser med styrke med sjove og uhyggelige motiver og farver. Vores crazy kontaktlinser dækker din nuværende øjenfarve med en ny spændende farve uanset din nuværende øjenfarve.

Om Vores Farvede Crazy Kontaktlinser

Prisen er for et par (2 stk.) farvede crazy kontaktlinser med styrke. Vores farvede kontaktlinser er i one size med følgende normalstørrelse:

Basis kurve: 8.6 Diameter: 14.0

Indhold: 2 stk. farvede crazy kontaktlinser med styrke
Varighed: Disse farvede kontaktlinser med styrke har en holdbarhed på tre måneder efter åbningen. Har linserne ikke været åbnet har de typisk en holdbarhed på et par år.

Information for førstegangs brugere af farvede crazy kontaktlinser

Når du har modtaget dine farvede kontaktlinser med styrke, bedes du omhyggeligt læse den medfølgende vejledning. Har du ikke allerede rensevæske, anbefaler vi du køber dette som tilbehør her i vores webshop. Vores Totalcare sæt indeholder rensevæske og etui til dine farvede crazy kontaktlinser med styrke. Når du har brugt dine farvede kontaktlinser lægges de i kontaktlinse etuiet med frisk kontaktlinse væske og aldrig med det gamle rensevæske.

Farvede kontaktlinser med styrke er omfattet af reglerne for medicinsk udstyr

I Danmark er kontaktlinser med styrke omfattet af reglerne for medicinsk udstyr. Dette giver forbrugeren en sikkerhed for at kontaktlinserne er af høj kvalitet, samt at sælgeren er, optometrist eller optiker.

Sikkerhed og kvalitet er i højsædet hos Partycostumes.dk

Hos Partycostumes.dk sætter vi sikkerhed og kvalitet i højsædet. Vi har derfor en dansk optiker, med autorisation i Danmark og specialisering indenfor kontaktlinser med styrke, tilknyttet Partycostumes.dk for at sikre forbrugerens sikkerhed, samt at vi levere et produkt af høj kvalitet.

Køb kun farvede kontaktlinser fra en butik med tilknyttet optiker

I dag sælges der også farvede kontaktlinser med styrke på nettet, som ikke overholder de kvalitetsmæssige krav så som CE mærkning samt reglerne indenfor medicinsk udstyr, som påkræver at farvede kontaktlinser med styrke forhandles af en optiker eller optometrist med autorisation i Danmark. Vi anbefaler på det kraftigste udelukkende at købe farvede kontaktlinser med styrke hos en butik med tilknyttet optiker eller optometrist.

Vi har Optiker Jean Iversen fra Golf Iversen tilknyttet Partycostumes.dk

For at sikre forbrugerens sikkerhed, samt de danske kvalitetsmæssige krav har vi allieret os med Optiker Jean Iversen fra Golf Iversen. Jean Iversen har speciale indenfor kontaktlinser. Vores farvede kontaktlinser er produceret i England ud fra de højeste kvalitetsmæssige krav hvilke sikrer at linserne er bløde og komfortable at bære.

Er du i tvivl om din styrke eller har du andre spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til optiker butikken Golf Iversen, beliggende i Studiestræde 16, 1455 København K.

Engelskproducerede farvede crazy kontaktlinser

Vores farvede crazy kontaktlinser er fra markedets største producent af farvede crazy kontaktlinser med styrke. Kontaktlinserne er produceret i England ud fra de højeste standarder og er bløde og komfortable at bære og i høj kvalitet.

Leveringstid

Vi tilbyder hurtig levering på alle vores farvede kontaktlinser indenfor 2-4 hverdage (mandag-fredag).

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Red Cat Eye (Freaky EDIT)

Red Cat Eye (Freaky EDIT)

Sæt prikken over i'et og fuldend dit udklædnings kostume med farvede kontaktlinser fra Partycostumes.dk.

Tilbehør

11 other products in the same category: